Selamat Tahun Lembu!



“sila perdengarkan sambil membaca post ini untuk feel raya cina yg maksima”

Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru Cina 2009 kepada semua rakyat Malaysia, khususnya kepada kaum Cina.

Semoga kedatangan Tahun Lembu ini akan menguatkan lagi azam semua pihak untuk berusaha ke arah mengeratkan hubungan antara kaum di negara yang kita cintai ini.

Tak lupa juga ucapan ini saya tujukan khas buat sahabat-sahabat saya iaitu Jacky Chan, Jet Li, Andy Lau, Edison Chen, Chow Sing Chee, Alan Tam, Cecilia Cheung dan lain-lain artis yg kini sedang beraya di Hong Kong dengan ucapan; “Jika makan limau di pagi Tahun Baru nanti, janganlah lupakan saya di sini…”.

Selamat dapat Ang Pow!

KONG HEE FATT CHOY!! Toce! Toce! Yam Seng!

Komen dan Pendapat Anda?

4 thoughts on “Selamat Tahun Lembu!

  1. eh, tak sangka plak kawan-kawan kita sama ye… diorang tu pun balik hong kong tak cakap pun kat saya… rasa nak merajuk aje…

    anyway, saya ucapkan Selamat Tahun baru Cina kepada semua bangsa tiong hua yang berada diMalaysia!

  2. Salam…

    Selamat tahun br cina UBI!… Ubi, nak tanye skit la… lukisan2 yg Ubi upload kat blog ni ubi lukis guna software ape ye??? Hehehe… Tertanye-tanye plak saye…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *