Tunda Dating ke Hari Isnin Minggu Depan!

Pada post yg lalu, saya telah berjanji manis dengan anda untuk ‘minum’ bersama karakter kartun Zurina dan Ubi dari komik Aku Dia & Volkswagen pada hari ni tepat jam 7.30 pagi waktu Malaysia.

Namun janji hanya tinggal janji…

Mungkin ramai yg akan menuduh (samada di mulut atau di hati) bahawasanya saya ini hanya pandai memungkiri janji…

Kepada pembaca dan penuduh-penuduh yg dihormati sekalian…

Pertama-tamanya ribuan ampun dan maaf kerana terpaksa menunda pelancaran Mug Edisi Terhad Zurina dan Ubi Aku Dia & Volkswagen

Bukan sengaja ingin mengecewa dan membuat anda ternanti-nanti…

Terdapat beberapa kerja dan masalah teknikal yg perlu saya hadapi buat masa ini.

Saya juga sedang bertungkus-lumus menyiapkan BONUS istimewa buat pembeli-pembeli mug Edisi TERHAD ni.

Untuk mengurangkan kekecewaan anda, saya ada sediakan beberapa gambar terbaru sample mug tersebut yg telah disiapkan…


MUG ZURINA (DEPAN & BELAKANG)


MUG UBI (DEPAN & BELAKANG)

Ni pulak gambar besar pada belakang mug tersebut…

Sepertimana yg dapat anda lihat pada gambar-gambar di atas, mug Zurina & Ubi mempunyai gambar belakang yg berbeza.

Ini adalah untuk menyatakan bahawa setiap mug tersebut melengkapkan antara satu dengan yg lain… sebagaimana perempuanย  melengkapkan hidup seorang lelaki dan begitu juga sebaliknya… oh! ๐Ÿ˜ณ

Jadi dengan kata mudahnya, anda amatlah digalakkan untuk mendapatkan kedua-dua mug tersebut bagi melengkapkan koleksi anda!

Tarikh terbaru pelancaran mug ini adalah pada Isnin minggu hadapan (8 Jun) tepat jam 7.30 pagi. Harapnya jangan terlupa dan terlepas peluang ini kerana mug Edisi Terhad ini hanya dicetak sebanyak 300 unit sahaja. Sapa cepat dialah yg dapat! ๐Ÿ˜›

Selain daripada mug, ada beberapa bonus istimewa juga untuk anda yg mendapatkan mug ini. Nanti akan saya umumkan apakah bonus istimewa tersebut di post yg akan datang.

Akhir kata, jangan lupa deting kita untuk mendapatkan Mug Aku Dia & Volkswagen Edisi terhad ini dan beberapa bonus istimewa lain lagi pada pagi Isnin (8 Jun 2009) nanti!

Mungkin ini adalah peluang TERAKHIR anda untuk mendapatkan produk EDISI TERHAD karakter Zurina dan Ubi dari kartun โ€˜Aku Dia & Volkswagenโ€™ karya ORIGINAL dan EKSKLUSIF daripada saya… ๐Ÿ˜›

Komen dan Pendapat Anda?

34 thoughts on “Tunda Dating ke Hari Isnin Minggu Depan!

      1. Utk makluman pd yg lain, harga mug ni dan kos penghantarannya adalah:

        1 Mug – RM25 + Kos pghntran RM3 (Semenanjung) & RM5 (Sabah/Sarawak)

        2 Mug – RM48 + Kos pghntran PERCUMA (Semenanjung) & RM5 (Sabah/Sarawak)

        Untuk penghantaran luar dari Malaysia, boleh hubungi kami

  1. Abg Ubi, berapakah Kos pghntran utk 2 Mug ke Singapura dan kaedah pembayaran ape yg diterima? Terima Kasih. :)

    1. Maaf kerana lambat reply Ibrahim… untuk 2 mug ke Singapura kosnya adalah RM20. Pembayaran boleh dibuat melalui Paypal. Jika ada masalah boleh email atau hubungi 6012-2760756 (Raja Izzuddin)

        1. caya lu jgk! Ubi, boleh tak uploadkan front cover majalah “Koleksi Aku, Dia & Volkswagen yang VOL 1 & 2? Klau tk bleh dpt majalah complete ADV buat masa skrg, front cover dia pun jadilah. Hehe.. :)

        2. orait, terima kasih Ubi. Oh ye, bleh tak saya tahu nombor edisi-edisi Majalah Ujang yang ke brapekah yg ada cerita komik โ€œAku, Dia & Volkswagen” sekitar tahun 2002? :)

  2. comei nyer…..aku memang dari dulu suke ngan karektor kartun yang bro lukis…bile dah wat edisi mug nie rase nak grab ler satu..hehe..camne nak dapatkan nie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *